Bij ons komt u thuis

Immo Cattaert is het agentschap bij uitstek aan de Westkust, met een sterke focus op De Panne, Koksijde en Sint-Idesbald. U vindt ons centraal gelegen kantoor op de Leopold I Esplanade van De Panne, met voldoende parkeerruimte voor het kantoor. U kunt op onze uiterst vakkundige begeleiding rekenen bij de koop, verkoop, huur of verhuur van uw eigendom (appartement, studio, villa, woning, garage, etc ...).

Verkoop

Valt u voor de charme van een bestaande woning? Of schrikt het u niet af om even de handen uit de mouwen te steken? Bekijk dan zeker ons aanbod aan herverkoop.
Of verkiest u een nieuwe woning in De Panne of omgeving? In onze nieuwbouw portefeuille vindt u een instapklaar huis of appartement naar uw smaak. Dan rest er u enkel nog het kiezen van een gezellige inrichting, waarbij we u ook kunnen adviseren.
Vraag hier onze verkoopbrochure aan.

Verhuur

U wilt binnenkort even ontspannen in de Westhoek? Immo Cattaert heeft alvast een ruim aanbod aan appartementen en studio's voor seizoensverhuur voor u geselecteerd. Nu enkel nog beslissen voor hoe lang u komt: een week, veertien dagen, een maand, ...
Of misschien wil u helemaal niet meer weg en valt u voor één van onze woningen voor jaarverhuur.
Vraag hier onze verhuurbrochure aan.

Wij zoeken voor u

Mocht u niet onmiddellijk vinden wat u wenst, dan kan u ook Immo Cattaert voor u laten zoeken.

 

Zoek in ons aanbod

en

In de kijker

De Panne
App.
€ 159.000
 

De Panne
Studio
€ 99.000
 

De Panne
App.
€ 185.000
 

De Panne
App.
€ 300.000